Endelig på luften

I mange år har jeg tenkt på om jeg skal ha min egen webside. Hver gang har jeg strandet på å svare ”hva er vitsen?”
Jeg er jo ikke i meg selv verken et produkt eller en person som noen har noe interesse av. Jeg driver derimot noen virksomheter jeg ønsker at mennesker skal vite noe om.
Derfor finnes websidene entertainment.no, kjempegøy.no, hvaskaltil.no, britishstandup.no, greenhat.entertainment.no.
Gjennom disse sidene spres budskapet om at våre merkevarer og bedrifter begeistrer mennesker på mange ulike plan og mange ulike vis.
Men nå har det skjedd noe!

Jeg skriver bok, og holder foredrag. Motivasjon har gått fra å være noe jeg synes er interessant til å bli det jeg virkelig brenner for! Om det er å motivere meg selv, min egen familie, mine ansatte, mine venner, eller mine kunder, så er det noe av det aller mest spennende jeg driver med! Derfor blir nå david.genius.no lansert. Her er omtalen av de ulike foredrageene jeg holder. Her skal jeg blogge, og twitre, og mene og ikke minst, her skal jeg motivere og inspirere og begeistre de menneskene som legger turen innom sidene.

Etter en tur rundt på disse sidene er målet at du skal vite litt mer om hvem jeg er, hva jeg står for, og hvordan jeg kan motivere og begeistre!

Takk for at du kom!
Hilsen David