FOREDRAG

 • Dette er et foredrag som vil sette tankene i sving hos de fleste, og anbefales på det sterkeste. Så spørsmålet er: «Kan du gjøre noe med det?»

  Madeleine Sundland Statoil Sture
 • Du innfridde så absolutt til mine forventninger. Fikk mye positive tilbakemeldinger på foredraget. Du nådde frem til kjernen «Kan du gjøre noe med det».

  Monica Tennebekk Avdelingsleder, Forsvarsbygg Renholds Serviceavdeling – Markedsområde Vest
 • Et svært inspirerende motivasjonsforedrag. Uttrykket ”kan du gjøre noe med det” satte spor hos oss alle, og ga oss mye til ettertanke, spesielt når vi står forran store utfordringer knyttet til flytting og ny organisasjon.

  Forvaltningseininga Hordaland Politikammer
 • Et veldig bra foredrag som alle kan ha nytte av. Fikk positive tilbakemeldinger fra de ansatte etterpå, og flere bruker innholdet i hverdagen. Kan anbefales på det sterkeste!

  Monica Botnen Avdelingsleder – Anticimex AS Bergen
 • Av de 25 deltakerne vi var på dette arrangementet hadde ALLE utelukkende positive ting å si om seansen. Det skulle tale sitt tydelige språk!

  Siv Iren Fjæreide Larsen Project Leader Modification – MPR PM PPC S&K – Statoil ASA
 • Etter du hadde dratt fortsatte diskusjonen om foredraget ditt. Jeg snappet opp kommentarer som «til ettertanke» «gikk ett lite lys opp for meg», «motiverende», «morsom» «veldig inspirerende». På en skala fra 1 til 10 David får du 12! Håper å få oppleve deg flere ganger.

  Lisbeth Hjertås Drifssjef – Scandic Bergen Airport
 • Veldig gode tilbakemeldinger på foredraget du holdt hos KM i dag. En perfekt måte å starte det nye året med tanker rundt hva hver og en av oss kan bidra med for å få en bedre hverdag. At det starter med oss selv skal være opplagt, men vi må minnes på det alle sammen. Takk for et flott bidrag til å gjøre hverdagen vår bedre!

  Arne Hammer CEO Karsten Moholt AS

REFERANSER