Hva skjer når du krysser bedriftslederen og presten?

Hva skjer når du krysser bedriftslederen og presten?

Du får 52, boken du trenger for å gi deg selv en bedre start på dagen og uken, og nå er den her!

Boken er herved anbefalt!

– Bergensavisen

52 er en samling med femtito tekster, en for hver uke om du vil . Det er tanker, erfaringer, utfordringer og arbeidsoppgaver – alt med det som mål å bidra til en bedre uke for deg eller de du ønsker å gi den til i familien, blant venner eller til dine ansatte.

Det kan være lettere å vite hva som skal til for å komme seg til sydpolen, enn å vite hva som trengs for å mestre den utfordrende hverdagen og arbeidsdagen. 52 gir deg noe å tenke på og nødvendig påfyll på veien gjennom året.

Litt for ofte kommer litt for mange mandager litt for tett på hverandre. Vi opplever at for mange mennesker har denne erfaringen. Derfor har vi laget 52 tekster av svært ulik karakter for å gi støtte, oppmuntring og noe å tenke på hver mandag før du skal ta fatt på en ny uke.

NOK 249,- (pluss frakt)

Bestilling

    David Genius er lederen og grunderen, han er musiker og militær. Han lever av å begeistre mennesker som produsent av arrangementer, konserter og gjennom egne foredrag for organisasjoner og næringsliv.

    Thor Brekkeflat er prest, forfatter, politiker og foredragsholder. Gjennom sine utallige møter med mennesker i ulike livssituasjoner, ikke minst gjennom sin tid som byens gateprest, har han unik erfaring med hva som skal til for å takle og tåle den veldige hverdagen.