Endring – DET er vanskelig det

Noen ganger i livet kommer vi til et punkt der vi må velge hvor vi skal gå veien videre. Det kan være mange årsaker til dette, noen interne – andre eksterne, men det er nå engang slik at av og til står vi der. Midt i krysset, og må ta et veivalg. Hvor skal jeg?

 

For min egen del har jeg det siste halve året vært igjennom en slik prosess. Etter å ha arbeidet med events og arrangement i 20 år, er jeg kommet i en situasjon der deler av markedet mitt rett og slett har blitt borte. Mange av de sommerfestene, teambuildingsaktivitetene, julebordene og artistformidlingsoppdragene jeg har hatt som store deler av grunnlaget for en av virksomhetene mine, finnes nesten ikke lenger. Dermed har jeg kommet til det punktet at jeg må ta noen vanskelige valg om hvor veien videre skal gå for egen del.
Dere som har fulgt denne bloggen en stund, vet at min store lidenskap for å begeistre mennesker, ikke lenger nødvendigvis handler om å lage fest. Det handler om å inspirere mennesker til å tenke. Til å ta andre valg. «Jeg inspirerer mennesker til å ha bedre dager, slik at livet blir et hyggeligere sted å være» er en av de første setningene du møter på denne websiden.

 

Det er derfor spennende å lansere flere nye konsepter fremover. It Is All Living har inngått nye allianser og lanserer snart nye produkter. Fra å holde foredrag og å drive med coaching, skal jeg nå gå enda dypere i materien ved å tilby bedrifter helt unike konsepter som hjelper dem til å ta vare på den viktigste ressursen i enhver virksomhet, nemlig menneskene på enda bedre måter. Jeg gleder meg virkelig til å lansere teamet og produktene. Jeg har brukt mange av mine egne inputs og filosofier i den prosessen jeg har vært igjennom for å komme hit. Og den viktigste setningen i alt dette har nok vært «uten handling skjer ingenting». Jeg kan nemlig tenke og tenke og lure på og vurdere hva jeg skal gjøre, men om jeg ikke iverksetter det jeg har bestemt, så kommer jeg altså ingen vei. Det er bare det at det er jo vanskelig. Vanskelig å gå en ny vei. Vanskelig å bestemme seg for å gjøre andre valg enn de valgene jeg har gjort de siste 20 årene. Vanskelig å starte. Men – ved å skrive akkurat denne bloggen, og ved å poste den akkurat nå, så HAR jeg startet. Jeg har flagget for verden at endringen har skjedd, og dermed har jeg gjennomført de endringer jeg nå har gått og spekulert på i lang tid. Det sies at endring tar tid. Men det stemmer jo ikke. Endring skjer like raskt som et fingerknips. Men å VENNE SEG TIL endringen – se DET er noe ganske annet. Det kan ta LANG tid! Men nå er det gjort, så da er det bare å se fremover!
HERE WE GO!

 

Har du lyst til å vite mer?
Send meg en mail da vel 🙂