Hva om du bare fikk EN sjanse?

Tenk deg at du skal gjøre noe. Noe viktig. Noe som virkelig betyr en hel masse både for deg og for menneskene rundt deg. Den eneste haken er at du får bare en mulighet til å gjøre det. En eneste sjanse til å få det rett. Du får bare gjøre dette denne ene gangen. Ville ikke du da gjort absolutt alt du kunne for å få det til? Å gjøre det beste du kunne?

Tenk deg da at dette eneste ene du bare får en sjanse på er selve livet. Det er nemlig den brutale sannheten. Vi har bare ett liv. Dette. Dette er ingen kladd, ingen øvelse på noe vi skal få gjøre om igjen. Dette er det eneste livet vi har, og vi har bare en mulighet for å få det til. Og da skylder vi oss selv å gjøre det absolutt beste ut av det.

UTEN HANDLING SKJER INGENTING!

Om vi skal vente til omstendighetene blir rette og at det passer før vi gjør noe, ja da skjer ofte ingenting. Tiden er liksom aldri helt rett. Vi “skal bare” før vi kan gjøre det vi egentlig kan gjøre. Alle “skal bare-ne” tar så mye tid og plass at vi aldri helt kommer til det vi EGENTLIG skulle gjøre. Så derav min oppfordring til deg idag: GJØR noe! Ikke vent til “det passer” GJØR. DET. NÅ! For du har bare en mulighet til å få til livet.

Sånn er det også nå med et nytt år. 2018 starter imorgen. Og du har bare en mulighet på å gjøre det beste ut av dette året. 2017 er i ferd med å ta slutt, og det du ikke fikk gjort dette året får du altså ikke en ny mulighet til å gjøre DETTE året. Og sånn går årene, og en eller annen dag – ingen av oss vet når – så får vi ikke flere år. Flere undersøkelser og intervjuer med mennesker som nærmer seg livets slutt viser at de aller fleste angrer på de det IKKE gjorde, sjansene de IKKE tok, mulighetene de IKKE grep. Så min oppfordring til både meg selv og deg som leser dette er å gripe de mulighetene som nå dukker opp i det nye året. Bestem deg for at 2018 skal bli ditt beste år noensinne. Om du gjør det er sannsynligheten for at det blir et godt år mye større enn om du IKKE gjør det! Jeg gleder meg til å reise igjennom 2018 sammen med deg som leser dette.

Har DU noen mål for året?