Jeg er en rik mann!

Jeg er en rik mann!

I forgårs feiret jeg min 53 års dag. Det ble en fantastisk fin dag. I går ble jeg sittende å tenke over den fantastiske rikdommen jeg har i livet mitt. Og den rikdommen jeg tenker på måles ikke i penger. Rikdommen måles i kjærlighet, i trygghet og i muligheter!

Det ramlet inn med hilsener. Fra Nashville, Atlanta, Florida, Thailand, England, Norge, Sverige, Danmark, Russland og Tyskland. SMS’er, telefoner, mailer, messenger-meldinger og Facebook hilsener. Bilder og videoer og all slags kreative påfunn. Jeg ble til og med utstyrt med et nytt epletre!

Dagen etter satt jeg og gikk igjennom alle minner og hilsener. Nok en gang gikk det opp for meg hvor uendelig takknemlig jeg er for det livet jeg får lov til å leve.

Kanskje det er derfor jeg ønsker å bruke så mye som mulig av tid og energi til å inspirere mennesker til å ha bedre dager, sånn at livet blir et hyggeligere sted å være.

Fordi jeg stadig opplever hvor hyggelig det KAN være i livet!

Jeg leter etter «hyggelighetene» Jeg leter etter de gode opplevelsene og grunnene for å elske å leve. Jeg leter hele tiden etter grunner til å kunne smile og ser etter fremgang.

Dette kan kanskje godt beskrives med en liten episode fra golfbanen. Jeg spilte med noen venner og slo ut på et par 3 hull som er ca 125 meter langt. For dere som ikke spiller golf, så betyr det at en ideelt sett skal bruke 1 slag for å komme på greenen og 2 putter for å senke ballen og få «par» på hullet. Slaget på ca 125 meter bør være en smal sak, men siden jeg ikke er supergod i golf hender det rett som det er at et slag som jeg har til hensikt skal fly ballen 125 meter i en nydelig bue, ikke treffer som jeg har tenkt, og ballen flytter seg kanskje 50 meter istedenfor. Eller 15, eller 5… På dette hullet er der en vei ca 75 meter fra utslagsstedet, men 50 meter fra greenen. Alle som har sett golf på TV vet at en golfball altså er ment å skulle fly i en fin bue fra golfkøllen treffer den for deretter å lande mykt der en sikter. Sånn er det jeg også har til hensikt å gjøre! Jeg stiller meg opp, gjør alle forberedelser, måler avstand, sjekker vindretning, tar 2 prøvesvinger og utfører den perfekte golfsving (tror jeg) treffer ballen helt på feil måte, Sånn at den fyker flatt, rett frem, spretter 30 meter fremfor meg og ruller i gresset til den stopper rett over tidligere nevnte vei. De jeg spiller med er høflige nok til at de ikke kommenterer ulykkes-slaget. Jeg står der, ser etter ballen, rister på hodet, snur meg til kompisene og sier helt spontant. Ja-ja, jeg kom meg i det minste over veien.

De tre andre bryter ut i latter! Selv der klarte jeg å finne «the silver lining». Fordi jeg spontant og uten å tenke meg om, så etter den.

De som sender hilsener og gode tanker min vei, bemerker ofte at jeg energisk og positiv. Og det er jeg nok. Men det kommer ikke av seg selv. Det kommer av at jeg leter etter muligheter, kjenner på kjærlighet, oppsøker det gode, og jobber hardt med å la være å bruke energi på de tingene jeg ikke kan gjøre noe med. Dette er ting som krever trening. Men det går an å lære seg! Og det er DETTE som har gjort at jeg føler på at jeg må være en av verdens aller rikeste menn!

Tusen takk til alle dere som er en del av livet mitt!