Kan jeg hjelpe deg i sommer?

Hei, alle sammen!

Sommeren nærmer seg. Det betyr at man gjerne har litt mer fri, barna er mer hjemme, og man får slappet litt av. Mange bruker ofte tiden på å reparere og å ta vare på det som har blitt nedprioritert i de travle tider. Det kan være å bruke mer tid med mennesker man er glad i, male huset, fikse bilen, eller noe annet. En ting man derimot gjerne glemmer å ta «en service» på når ting roer seg ned, er seg selv.

Det er nemlig like viktig i rolige tider som ellers, å jobbe med seg selv. Derfor vil jeg bruke dagens blogg som en påminnelse om at jeg driver med personlig coaching, og at å bruke noen timer denne sommeren på  å jobbe med deg selv, sammen med meg, kan gi deg en stor og viktig verdi.

Les mer her: http://www.david.genius.no/kan-jeg-hjelpe-deg/

Tenk på det, og kontakt meg gjerne på david@genius.no!

Ha en fin dag, og nyt været!