MINE ERFARINGER ETTER TREDJE ADVENTSKALENDER-UKE!

10. desember: Finn noen du kan takke for noe de har hjulpet deg med
I dag sendte jeg en epost til en amreikansk forfatter som heter Andy Andrews. De siste to årene har jeg brukt mye tid på å lese Andys bøker, og mye av det jeg tenker og skriver om er inspirert av ham, hans bøker, og hans filosofi. Jeg sendte en epost og takket for all glede og inspirasjon jeg har fått derfra. Får jeg svar, så skal jeg dele det med dere 

11. desember: Gå en hel dag uten å si noe negativt til eller om andre
JEG KLARTE DET IKKE. Jeg forsøkte, men jeg kom meg ikke igjennom hele dagen uten å si noe negativt om noen andre. Jeg havnet i en samtale om noe som har gått galt, og jeg brukte for mye av fokuset i samtalen på å si negative ting om dem som hadde ansvaret for at det hadde gått galt. Jeg forsøker – hver eneste dag å etterleve dette. Noen ganger lykkes jeg, noen ganger ikke. Idag – not so much…

12. desember: Skriv ned 5 ting du er stolt av med deg selv
Jeg er stolt av:
1. At mennesker lytter til meg
2. At jeg er en god leder
3. Min integritet
4. At jeg kan tilgi
5. At jeg kan vise kjærlighet

13. desember: Lucia – Tenn et lys for noen du er glad i, be et barn om å tegne deg.
Jeg savner mine besteforeldre. I dag tente jeg et lys for dem.

14. desember: Tenk over en uvane du har som du ønsker å endre eller kvitte deg med
Jeg må slutte å spise så mye snop. Kommer tilbake til dette over nyttår.

15. desember: Oppsøk et stille rom og bruk 15 minutter på å tenke igjennom hva julen betyr for deg – Denne utfordringen rakk jeg ikke. Men det kommer en blogg om hva julen betyr for meg – på julaften 

16. desember: Ta kontakt med noen du ikke har snakket med på lenge, og avtal å møtes.
I dag ringte jeg en gammel venn. Vi skal spise lunsj i januar. Gleder meg til det!