Om Tro og Tvil og Sånt – Min egen podcast

I morgen, mandag 3 mai blir en merkedag. Etter å ha gått og tenkt og lurt og trodd og tvilt i lang tid, har jeg nå startet min egen Podcast, og i morgen går den altså «på luften» for første gang. Det legges ut linker mange ulike steder, blant annet på web- og Facebook -sidene mine.

Tittelen på podcasten er «Om tro og tvil og sånt». Og her skal vi snakke om det tittelen handler om. Om å tro. Både om å tro på Gud, om å tro på mennesker og om å tro på muligheter. Mange ulike tilnærminger til det å tro.

Og vi skal snakke om tvil. At det er viktig å tvile, viktig å stille spørsmål, å tenke selv og å være kritisk.

Henry Ford sa: Om du tror du KAN eller om du IKKE KAN, så har du rett. Og mitt liv er et eksempel på akkurat det. Blogger, foredrag, bøker, podcaster, virksomheter, konserter og andre ting har blitt skrevet, produsert og gjennomført fordi jeg har trodd på at det har vært mulig. Og noen ganger har jeg tvilt meg frem til å enten gjennomføre eller avlyse tanker, ideer og drømmer jeg har hatt.

Men det skal også handle om troen på Gud. På min egen tro, mine gjesters tro, og kanskje utfordres også du som lytter på å ha noen tanker om din egen tro. Min første gjest heter Jarle Veland, og vi snakker om hvordan det å tvile er en viktig del av å tro.

Jeg håper du tar deg tid til å lytte til ord og tanker en halvtimes tid hver uke, og ser spent frem til synspunkter og tilbakemeldinger. Og ikke minst, så skal vi ha dedikerte episoder som skal svare på spørsmål fra lytterne. Jeg lanserer altså nok et spennende eventyr i «It Is All Living-Universet». Ingenting av dette hadde vært mulig om ikke du som leser (og forhåpentligvis kommer til å lytte) hadde gitt alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg får. Takk for at du tar deg tid!

Jeg gleder meg til å høre hva du synes! Og jeg gleder meg til å få dele enda flere tanker med deg!

Hva tror du at DU kan?