SOMMEREN 2020

Ligner ikke på noen sommer jeg har hatt.

Pandemien er her fremdeles

Vi reiser mindre

Vi hilser mindre

Vi treffes mindre

Vi klemmer mindre

Vi holder avstand

Det ble sagt forleden, at en nordmanns hverdag er en italieners karantene.

Vi aner ikke når «det» er over

Vi aner ikke hva «normal» vil bli

Men jeg vet at det er ferietid, og selv om sommerferien 2020 blir helt ulik tidligere års sommerferier, så skal jeg og familien min definitivt gjøre det beste ut av tiden vi nå er inne i. Noe av kjernen i alt jeg skriver og snakker om, er jo som sagt at vi er der vi er på bakgrunn av de valgene vi tar og har tatt. Også i år velger jeg å fokusere på å ha tid med mine nærmeste når det nå er sommer. Jeg velger å fokusere på alle de gode tingene jeg har i livet! Ikke at jeg er noen form for «struts» som gjemmer hodet i sanden. Jeg er fullt klar over alle utfordringene jeg har. Men det er likevel så uendelig mye lettere å takle dem, når jeg hver eneste dag bruker tid på å minne meg selv om alle de GODE tingene jeg er velsignet med i livet! Og nå skal jeg konsentrere meg om å nyte dagene og å forsøke å ta litt fri innimellom.

Spille golf, bygge terrasse, fiske, campe, gruble og tenke ut nye blogg ideer, video ideer og produkter som skal lanseres til høsten. Gå turer, spise god mat og tilbringe tid med mine nærmeste.

SÅ derfor blir det også i år sommerpause fra bloggen. Jeg vil få ønske deg en riktig god sommer, så dukker disse bloggene opp i et eller annet format i august!

God sommer!

Beste hilsen

David