Spennende ting på gang

Mot slutten av september skal min gode venn Thor Brekkeflat og jeg sammen realisere en drøm jeg har hatt i mange år. Vi skal gi ut bok. Dette er noe av det mest spennende jeg har vært med på, og med alt jeg opplever så sier det ganske mye. Det å skrive og å bearbeide tekster er noe vi har arbeidet med i over ett år, og nå nærmer det seg utgivelse. Det har vært en kjempespennende reise vi har foretatt sammen med Otto Ersland og Kapabel Forlag.
Når det nå er like før boken går i trykken kjenner jeg på at det er veldig nakent og ubeskyttet å skulle dele tekstene med hvem som helst som leser boken.
Mange har spurt oss underveis hva boken handler om.
Det er ikke lett å gi et enkelt svar på det. Tittelen er ”52”, med undertittelen ”hva skal til for å få en god uke” og det er 52 ulike tekster som vi har tenkt kan leses enten sammenhengende, eller en hver uke. Det er historier, oppfordringer, øvelser og betraktninger som samlet er tenkt skal gi leseren verktøy til å ha en bedre uke, et bedre år. Om ikke bedre, så kanskje rett og slett en hverdag der en blir litt mer oppmerksom på seg selv, og menneskene rundt.
Som de to svært ulike personene vi er, føler vi at det er spennende å la våre ulike stemmer og formuleringer spinne rundt mange ulike temaer med mye av den samme filosofien i bunn,
Idag var vi i byen og tok bilder til omslaget. Her er bilde av undertegnede og fotograf Alexander Ellingsen i funksjon.
Det blir spennende dette! Mer info kommer etterhvert.