Viktig melding – Lytt på Radio

Hei, kjære lesere! I vinterferien skulle jeg være på luften hver dag, for å snakke om boken min «Vil Du Ha Bedre Dager», men på grunn av tekniske feil, ble det utsatt. Nå er det rettet opp i, og kommende uke skal jeg FAKTISK på luften hver dag, cirka klokken 9!

Den kommende uken er jeg så heldig å få være på P5 sitt frokost show, sammen med Tony, Martine og Kjellemann. Her skal vi snakke  om boken «Vil Du Ha Bedre Dager» og små tips til hvordan vi med enkle grep kan gjøre hverdagen bedre. Ved å ha rutiner, ved å lage planer.

Se video her:

Om du ikke har lest boken enda, så laster du den ned her: http://www.david.genius.no/gratis-ebok/

Forfatteren Simon Sinek har i lang tid vært en av de jeg har hentet inspirasjon hos. Hans hovedbudskap er at alle mennesker bør forsøke å finne sitt «WHY». Hvorfor er vi de vi er? Hvorfor gjør vi det vi gjør? For min egen del har jeg brukt lang tid på å finne mitt WHY – eller mitt «mission statement» som det også kan kalles. Etter lang tids leting har jeg endelig kommet frem til følgende:

«Å inspirere mennesker til å ha bedre dager, så livet blir et hyggeligere sted å være»

Det er det jeg driver med. Det er det som ligger til grunn for #ItIsAllLiving.

Så hva er bedre dager? Ja det kan være så mangt. Bedre enn hva lurer du kanskje på? Bedre enn om vi ikke er bevisst på hvordan vi bruker dagene, kan være ett svar. Bedre dager fordi vi planlegger vår egen tid. Bedre dager fordi vi har tid og overskudd til å gjøre ting vi liker, ikke bare ting vi må. Bedre dager fordi vi kjenner etter hvor deilig det kan være å leve. Å ikke gå glipp av en eneste dag. For tenk, når vi ikke har flere dager, ja da er dette livet slutt. Og da er det jo greit å ha fått mest mulig ut av det, så lenge det varer – ikke sant?

Ved å ha bedre dager blir vi tilstede der vi er. Både for oss selv og våre medmennesker. Vi får mer overskudd, bedre mental helse, flere opplevelser og mer livsinnhold. Men som jeg har sagt mange ganger før, det hele må begynne på innsiden av oss selv.

Om du vil ha noe du ikke har, må du gjøre noe du ikke har gjort. Du må kanskje lage en plan. Du må gjøre noe med det. Og det vanskelige her kan ofte være å definere hva «det» er. Det kan ta tid. Og det kan ta enda lenger tid å faktisk gjøre noe. Og å oppnå mål.

Men – det tar ikke tid å endre adferd. Det gjøres på et mikrosekund. Det er bare å gjøre det. Men det tar tid å bli vant til den nye adferden. Det tar tid å mestre det nye tankesettet. Derfor er det viktig å holde ut. Å ikke gi opp.

En hjelp til det er forhåpentligvis å lese disse bloggene. En annen kan være personlig veiledning. Det kan du lese mer om her: http://www.david.genius.no/kan-jeg-hjelpe-deg/ og kontakte meg om dersom du er nysgjerrig her: http://www.david.genius.no/kontakt-meg/

Fremover skal jeg sette enda mer fokus på enkle teknikker som kan være til hjelp for å ha bedre dager. Men jeg kan ikke gjøre disse tingene for deg. Du må gjøre dem selv. Og om du deler erfaringer og spørsmål på Facebooksiden min https://www.facebook.com/DavidJGenius/ så er det bare hyggelig.

Lytt på radio, så får du forhåpentligvis litt inspirasjon

Vil DU ha bedre dager?